…saltet på ægget, smørret på brøddet. Det er de små ekstra ting, der gør det hele lidt sjovere. I kampen mod den grå hverdag, bruger jeg pink læbestift, sløjfer i håret, kraver der titter frem og fletninger på hovedet. Hvad er jeres tricks?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments on “PRIKKEN OVER I’ET”

 1. Idag er min cykel punkteret og jeg kan se frem til en langlang skoledag – idag er tricket varm kakao, hyggelige sms’er og udsigten til rygende varm suppe i godt selskab senere (: Det skal nok få mig igennem dagen.

  – Anne

  • Anne: røv dag! Det værste i verden er nok en punkteret cykel. Sådan cirka. Godt at du havde en masse lyspunkter i løbet af din dag.

 2. Se lige dig med fletning over hovedet – og så siger du du er dårlig til hår 😉 Du er så fin, søde Michelle!

  Neglelak, hår-sløjfer, masser af farve på tøjet og kæreste-kram 🙂

  • Malou: Nu skriver jeg det her, og jeg er sikker på, at Jonas ville slå mig ihjel (ok, måske ikke helt) hvis han så, hvad jeg nu offentliggør – det er ham der fletter mit hår. jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. (men jeg sætter dog selv fletningerne på plads ovenpå hovedet). Og tak, du er virkelig en af de bedste læsere man kunne ønske sig!
   Ja, neglelak er også et godt trick, og kæreste-krammene skal vi heller ikke glemme.

  • Line: JA! Farvede ben. Jeg ønsker mig sådan en masse fine farvede strømpebukser. Med glimmer og alt muligt andet. 🙂

 3. Du er super godt til accessories, og de små feminine detaljer klæder dig virkelig godt.
  For tiden gør jeg ikke det store, min højgravide mave må være accessorie nok i sig selv 😉

  • Trine Lykke: Iiih, tusind tak for sådan en kommentar 🙂
   Men sådan en højgravid mave må virkelig også være det ultimative tilbehør.

  • Miriam: Jeg er i øvrigt kæmpe fan af dig! Dejligt med upassende fodtøj – jeg elsker når man giver fanden i det hele. Og chokolade – det behøves vi vist ikke snakke mere om. 😉

 4. Ih nogle skønne skønne billeder! Mit trick må være læbestift – specielt hvis der ikke er så meget andet krigsmaling i fjæset i forvejen 🙂

  -Signe

  • Signe: Ja, læbestift er nu også et rigtig godt trick. Uden alt for meget “lujer krudt” som den kære Lou kaldte det 😉

 5. Er vild med de to sidste billeder – tror aldrig jeg har set dig med de fletninger og “fløjsen” IRL. Det er da bare super fint til dig!

  Lou

  • Lou: Iiih, tak 🙂 Jamen, jeg bruger ret tit fletningetricket de dage, hvor mit hår er fedtet og jeg ikke gad at vaske det, hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *