Har i dag holdt oplæg foran 30 tyske medstuderende. Må indrømme, at selvom jeg normalt aldrig er nervøs for sådan noget, rystede mine hænder rimeligt meget. Fordi proffesoren er amerikaner, teksten, jeg skulle gennemgå, engelsk, og fordi jeg er erasmusstuderende, måtte jeg holde oplægget på engelsk, hvilket var en stor lettelse. Men jeg fandt så ud af bagefter, at grunden til den store stilhed efter oplægget, var ikke at jeg havde forklaret alt til bunds, men snarere at ingen af de tyske studerende fattede et ord engelsk. Na jah. Typischer Deutschland! Har I haft en god påske? Her i Berlin har der været høj solskin og sommervejr, som også afpspejler sig i mit tøj – klare, friske farver skal der til!

(Nederdel: Secondhand fra Berlin, denim skjorte: gammel H&M sag)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “GREEN and DENIM BLUE”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *