For et år siden…

Gik jeg rundt i Aarhus i min fine genbrugsjakke

Sådan lidt rundt på må og få i gaderne

Men nogle gange kom jeg indenfor. Foreksempel da jeg var på Kählers for at spise morgenmad.

Mens andre gange måtte jeg være studie-seriøs og lave opgave. Det gjorde jeg på Hovedbiblioteket.

Men jeg tænkte “røv” til det hele og pakkede min kuffert

… og hoppede på flyveren til Helsinki for at besøge Outi (som i øvrigt kommer og besøger mig om ikke så længe. Yeah!)

Og jeg var i København nogle dage. Hvor jeg besøgte en masse veninder og tullede rundt på må og få.

Forresten så skal jeg også til København i den kommende weekend, og så vil jeg høre jer, om I har nogle tips og anbefalinger?

Jeg mangler et sted at spendere nogle timer alene lørdag – et godt museum eller sådan noget. Måske en fin butik? Om søndagen mangler jeg et godt og hyggeligt sted at spise morgenmad/brunch. Og så vil jeg gerne have et tip til, hvor jeg skal spise aftensmad om søndagen sammen med Jonas.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “ONE YEAR AGO…”

 1. Hej du.

  Her er lidt morgenmadsforslag til din københavnertur:

  Høeghs Cafe på Enghavevej 20A skulle have en fantastisk brunch.
  http://hoegs.dk/

  Det samme har jeg hørt om Lunas diner på Christianshavn, som har en “vulgær brunch”:
  http://lunasdiner.dk/

  Ellers synes jeg i skulle prøve Bio Mio på Halmtorvet, Danmarks største økologiske spisehus, hvor I må hilse kokken Benny fra mig:
  http://biomio.dk/

  og PH cafeen også på Halmtorvet, som jeg synes serverer ok mad…
  http://www.phcafeen.dk/

  Det kan også være Operahuset har nogle gratis småforestillinger mens I er derovre. Det skulle være så hyggeligt:
  http://kglteater.dk/det-sker/forestillinger/sason-2012-2013/det-er-gratis/aben-foyer—operaen.

  Der er jo også altid dejligt i Zoo 🙂

  Håber det kan bruges…

 2. Brunch på Tante-T eller Kalaset kan anbefales, men bestil bord inden..
  Stilleben er en skøøn butik..
  Tag i Royal Copenhagen og se årets smukke juleborde.
  En tur i Torvehallerne er hyggelig..
  God Københavner-weekend 🙂

 3. Jeg stemmer for at du tar til Finderskeepers og tuller rundt – der er jo både lækkert luksus genbrugs tøj OG fine og finurlige designer ting! Ved godt det er træls at det koster 40kr at komme ind – syns bare du skal overveje det 😉 Ellers har Designmuseum Danmark en sej udstilling med pladecovers gennem tiden – det er gratis når man har studiekort! Resten af museet er også super fint – ved ikke om du kender det – men det er mit favorit museeum i kbh. Der er en fast udstilling med danske designer møbler – eeeeeeeelsker den! 😉

  Hvis du bare vil tulle rundt inde i byen syns jeg du skal finde den fine genbrugsbutik Episode i Pisserenden – der kan man nemt bruge et par timer og begrave sig i alt fra Doc Martens, læderjakker og farverige leggings til kæmpe 80’er prom dresses, pels og sjove butterflies 😉 Lidt til Berliner hjertet 😉 Der ligger også andre i området – Wasteland blandt andet som også er en af mine yndlings! Og så må du ikke glemme Røde Kors ved Gammeltorv – gode priser og gamle damer – den eneste af sin slags i det område 😉

  -Signe

  • Signe: Hihi, har bestemt overvejet det, men jeg har en lille trolleykuffert med, og den tror jeg ikke jeg kan få parkeret derude. Designmuseum lyder spændende – det overvejer jeg kraftigt! Og tusind tak for tipsene! 🙂

 4. Dejligt indlæg 🙂 Det er altid så hyggeligt at se tilbage og mindes gode tider.
  Jeg håber, du får en god weekend i København. Jeg vil gerne anbefale brunch søndag på Kalaset, mums siger jeg bare.
  Hvis vejret er godt, så ville jeg gå en lang tur og enten ende på Christianshavn og drikke kaffe på SweetTreat, eller gå ned til Kastellet og drikke kaffe på Kafferiet. Begge kaffer er gode 🙂
  Glyptoteket har en fin udstilling lige i øjeblikket med Per Kirkeby, og der er god plads om lørdagen. Ellers vil jeg også anbefale Torvehallerne.
  Kh Katrine

 5. Hvor sjovt – jeg skal til Århus i weekenden! Måske krydser vi hinanden et sted på vejen 🙂

  Hvis jeg var dig, ville jeg bruge lørdagen på Kunstindustrimuseet eller i Blågårdsgade.

  Københavns ubetinget bedste brunch fås på Mother i Kødbyen. Det er et pizzasted! Brunchen er en buffet med diverse kolde salater (linser, tomat, pasta, kartofler, den slags – det meste vegetarisk og virkelig lækkert!), brød, nutella, muffins, pizzaer(!), frugt, ost, yoghurt, juice – kort sagt alt hvad hjertet begærer! Seriøst, den kan jeg virkelig anbefale dig. Det koste vist 119 eksklusiv kaffe.

  Oooog til søndag aften vil jeg anbefale Madglad på Vesterbro. De har lige åbnet et spisested, før havde de kun take-away.

  Hep!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *