Hvis der er noget, jeg virkelig går op i, så er det godt brød og gode kager (stenalderkost og detox nej tak), og derfor må jeg vist hellere afsløre, hvor man kan få byens bedste af slagsen.

Det kan man i Briancon, som ligger ved den nye del af Åboulevarden (og et sted i Åbyhøj). Det er dejligt uprætentiøs bageri, hvor butikken er holdt helt enkelt og rustik, og døren står altid åben, så man kan tage et kig ind i selve bageriet, og så står én af de store ovne ude i selve butikken. Udover brød og kager, så sælger Briancon også en række forskellige lækre bobler. Jeg har hørt, at de også af og til holder boblesmageaftener.

Jeg kan varmt anbefale deres brød, flutes, hindbærsnitter, croissanter, grovbirkes og muffins (ej, okay, hvor lyder jeg som et kagemonster nu). Det er dejligt enkelt bagværk uden alt for mange dikkedarer, og hvor den gode kvalitet er i højsædet. Jeg elsker den lille følelse af luksus, jeg får, når jeg handler der.

Hvad kan give jer en lille luksusfølelse?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “BRIANCON”

 1. De der hindbærmuffins ser mums ud!

  Jeg vil gerne med til boblesmagning engang – det kan forresten give mig en lille luksusfølelse, at tage til vinsmagning. Man giver et lille engangsbeløb, og kan så smage dyre topvine en masse!

 2. Jeg elsker den bager. Yndlingsbageren, sammen med den i Mejlgade. Godt brød er bare guld værd, det er så træls med det er vakuumpakkede supermarkeds brød…

 3. Sofie: de er også gode! Og ja vi skal snart til noget boble eller rødvinssmagning!

  Karina: Det kan godt ske, Sofie og jeg dukker op nlste gang I holder bobleaften 😉

  Ohhhappy: Godt brød er noget nær det bedste i verden. Jeg er efterhånden blevet lidt af en brødsnop og gider slet ikke spise dårligt brød. Det er livet for kort til.

  Nicoline: Det synes jeg bestemt du skal! 🙂

  Nina: Man kan aldrig få for meget kage. Aldrig!

  karen: De er nemlig MEGA gode – haps!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *