Halløj alle sammen! Woah, hvor har der været knald på de sidste par dage – men egentlig kun med gode ting, så jeg skal ikke beklage mig. Derudover har jeg sagt farvel til min finske veninde Outi og hendes kæreste Matti, som har besøgt mig i denne weekend. Desværre har mit kamera været i stykker, så I må tænke jer til nogle billeder fra Aros, snaps, sildemadder med karrysalat, Den Gamle By, mere snaps, hygge, finske mennesker, snaps og dejlige stunder. Men udover besøget så har jeg siden sidst lavet følgende….

Jeg har haft en blomstrende amarylis…

Jeg har gået ture – blandt andet ned af Mejlgade.

Jeg har spist brunch på Grappa – det var virkelig godt!

Jeg har fundet mig et par clips-øreringe.

Jeg har puttet mig indedøre og har tændt stearinlys.

Jeg har været på cafe.

Jeg har været i Fair-Trade butikken, og jeg har fundet noget fint julepynt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “LATELY…”

 1. What!? Har du drukket kaffe??? Det er jo revolutionerende for frk Bach 🙂
  Og wow hvor er du fin med øreklips – mere af det! Tror måske jeg har nogen liggende du må få…

  Glæder mig til fredag!
  – Lou

 2. Hvor fiiiiint til dig med øreringene – det var jo lige sådan nogen du har ledt efter! Perfekt! Når du kommer til kbh næste gang må du kigge forbi Beadhouse (lige ved torvehallerne) – de har masser af fine i samme stil 🙂

  -Signe

 3. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så er det min tomme kop kaffe, hun har taget et billede af… Jeg var så flink og hensynsfuld at foreslå at tage på en cafe, hvor de kun serverer kaffe. DOH!

 4. Lou og Mille: Sorry – jeg var ret trt da jeg skrev indlægget! Der skulle stå, jeg var på café – men jeg drak IKKE kaffe – det er nemlig Sofies kop. Helvede er ikke frosset til is endnu 😉

  Signe: præcis! Du kan tro jeg blev glad, da jeg fandt dem her. Det kan godt være lidt træls kun at have sådan nogle firser-øreringe til rådighed. Så skal klart i beadhouse næste gang turen går til KBH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *