Dengang, da der stadig stod November i kalenderen, tog jeg sammen med nogle veninder til Roller Derby i Aarhus N (lige ved siden af HA-rockerborgen). Her skulle slaget stå mellem Aarhus Derby Danes og et hold fra Trondheim.
Rockmusikken gjalede ud af det dårlige højtaleranlæg, imens de to hold kørte om kamp. Vi blev desværre nødt til at gå efter første halvleg, og selvom jeg ikke kender pointsystemet til fulde, så tror jeg Aarhus Derby Danes fik tæsk eftersom stillingen hed 184 – 24 til Trondheim. Kunne jeg stå på rulleskøjter, så ville jeg helt sikkert begynde til Roller Derby. Kunne I tænke jer at prøve, så er der begynder-træning næsten hver mandag eftermiddag. Det kan I se mere om her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “ROLLER DERBY”

  1. Ida: Det var MEGA sjovt – jeg håber spoten bliver større i Danmark så niveauet kan blive lidt højere (og så burde jeg virkelig lære at stå på rulleskøjter – det kunne være SÅ fedt at lære det)

    katrine: Det er vildt rock 🙂 jeg tror, der kommer flere kampe i løbet af næste år.

  2. Jeg går til roller derby i Aarhus og jeg havde aldrig, ikke engang som lille, stået på rulleskøjter, men jeg lærte det til træningen, så kom ned en mandag kl 16.30, så skal vores søde trænere nok hurtigt få lært dig det! 🙂

  3. Jeg har været til det et par gange, og det er virkelig sjovt, på trods af jeg langt fra er super god, så synes da helt klart, du skal komme og prøve det.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *