Julen handler om at ses og hygge. Her den sidste aften kom Jonas’ forældre forbi til en julemiddag. Vi spiste hjemmelavet leverpostej med hjemmesyltede rødbeder, ribbensteg med æblechutney, rødkålsalat og grøn kålsalat med appelsin og savojkål. Til dessert var der en syndig fransk pæretærte. Det er så småt ved at blive en tradition, og jeg nyder at kunne dække et fint julebord med min farmors gamle juledug.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “Vi skal ses…”

 1. Anne: Tusind tak. Ja, det er meget klassisk julet. troede ikke jeg havde det i mig. Der er jo slet ikke noget tacky på bordet – det ligner mig ikke 😉

  Jadore: Det var lækkert – og ikke mindst hyggeligt!

  Ida: hehe, ups 😉 Jeg føler nærmest at jeg stadig er mæt derfra.

  Line: Jeg er også SÅ glad for den. Mest fordi det har været min farmors.

 2. Tak Maja, og det kan du tro du må. Men sagen er nok den, at det snarere er held end forstand, haha.

  I vores vindue hænger et net med diodelys, og så fordi jeg har zoomet meget ind på de nærmeste objekter (vasen med blomster) og jeg har valgt at have en lav blænde (med et højt “f”tal) + at der var lidt mørkt (aftenlys) så blev resultatet således.

  Giver det mening?

 3. AAAAAAI hvor ser det hyggeligt ud!!

  Jeg er totalt in på den kålsalat! Og dugen… og stellet… Og leverpostejen… Og tærten… Og ribbenstegen… og… Og….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *