Her kommer lige endnu et skud julerier – jeg håber, I kan holde til det 🙂 Jeg tænkte blot, at jeg ville vise jer nogle små glimt fra det lille julehjem. Stjernerne har jeg købt i Fair Trade butikken – hvis man er krea kan man helt sikkert selv lave dem. Men jeg er ikke krea, så jeg måtte svinge Dankortet. Juletræet har jeg selv slæbt op på femte sal, og den lille julekaktusjulemand har jeg fået af en veninde, og jeg synes vældig godt om ham. Han er nemlig fin og ikke spor tacky.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “CHRISTMAS DECORATIONS”

 1. Så fint, så fint, så fint!!!

  Øv.. Jeg har fået juletræ i år, resten af julepynten står stadig i kasser på stuegulvet 🙁

 2. Tina: det var også lidt en hård opgave at slæbe træet. Men det var det hele værd. Jeg er glad for at du synes det er bedårende – folk synes altid mit træ er lidt tacky.

  Kit: TARK 😀

  Stine: Jeg elsker den lille julemand!

  Jadore: Tak skal du have 🙂

  Malou: Gertrud Sand kan overhovedet ikke lide at høre det, der…! kan du SÅ få pynten op. jeg troede du var min julepynter-in-crome?

  Malene: Hehe, ja, den er jeg også bare rigtig glad for. Kommer du forbi Aarhus en dag, så kan du få en kop kaffe i mit vindue 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *