I starten af December havde Jonas og jeg den bedste date i København. Jonas var allerede derovre, da han aftenen forinden skulle hjælpe en kammerat med at flytte. Så jeg stod tidligt op en søndag og hoppede på toget for at mødes med Jonas i København.

Så vi mødtes til morgenbrunch på Kalasset, som var et rigtig hyggeligt sted på den der, “kom bare ind, der er kaffe på kanden, og vi laver gode pandekager” agtige måde.

Og vi gik en tur igennem Ørstedsparken (mener jeg den hedder?), og der var det fineste vinterlandskab. Og jeg havde en lækker og dejlig mand ved min side, og alt var godt.

Så gik vi tilbage til Torvehallerne, hvor vi kiggede på mad i alle afarter, og hvor jeg lige fik klemt nogle cupcakes ned.

Herefter gik vi i Tivoli.

Vi skulle nemlig se “Nøddeknækkeren”.

Og da det var færdigt, var der blevet mørkt, og Tivoli tændte alle sine lys. Det var magisk. (Jeg har kun været i Tivoli én gang før i mit liv)

Senere spiste vi aftensmad på LeLe.

Og inden vi skulle hjem, gik vi på The Log Lady, hvor der var trygt og varmt og en dejlig Twin Peaks stemning (Jeg har i øvrigt været klædt ud som The Log Lady til Fastelavn, kan jeg fortælle). Jeg ristede skumfidusen over stearinlyset, og til slut var dagen ved at være forbi, så vi tog sammen toget hjem til Aarhus.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments on “DECEMBER DATE”

    • Karen Sofie: Ja er MEGA turist i KBH, haha 😀 De antal gange jeg har besøgt byen kan vist tælles på to hænder.

  1. Ej hvor ser det bare skide hyggeligt ud! Det ser ud som om det har været en rigtig, rigtig god dag, og i har besøgt nogle af de hyggeligste steder i København! Elsker The Log Lady, der er så hyggeligt 🙂 Skønne billeder btw!

    • Anna Nathalie: Log lady er bare et hyggeligt sted. Vile ønske vi også havde sådan et sted i Århus 🙂 Og ja, bare hele dagen var dejlig og hyggelig! og tak!

  2. Hvor lyder det bare dejligt! Nu er jeg meget sulten og har lyst til en Kbh-tur med det samme ;)… Regner med at tage derover til foråret, men det bliver nok en lidt anderledes (og noget mindre date-agtig) tur, når vi har Kröte med…

    • Lyder skønt med en KBH tur til foråret 🙂 I må bare gøre det til en 3+ date så, når nu lille Kröte skal med 🙂

  3. Hvor ser det bare ud som den perfekte kærestedag. Og nu vil jeg altså også snart på The Log Lady. Der var desværre lukket, sidst jeg kom forbi og kiggede ind ad vinduerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *