Her forleden var jeg på Langhoff & Juul på Guldsmedegade sammen med Lou og Karen Sofie. På sin vis var det lidt melankolsk, for det var faktisk et “farvel og på gensyn, og pas nu godt på dig selv” møde, for Karen Sofie flytter nemlig til Montreal og derefter videre til Berlin.

Langhoff & Juul er et rigtig hyggelig sted, og deres rarbarbertrifli var god. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer der.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “LANGHOFF & JUUL”

 1. Ej, hvorfor har jeg aldrig bemærket det sted før? Det ser jo knaldhyggeligt ud. Dog trist med din veninde – men dejligt med eventyr for hende! 🙂

  Hermed har du dig en ny (også århusiansk;)) læser!

  Kig gerne forbi hos mig, hvis du skulle få tid og lyst.. 🙂

  Valentina//
  missmaloui.dk

 2. åh elsker bare det sted. Dejlig mad, god kaffe og skønne omgivelser. Jeg forsøger altid at svinge der forbi hvis jeg er i Aarhus et smut.

 3. Det er virkelig et yndlings sted i Århus. Maden smager selvfølgelig godt og holder en høj kvalitet, men hele indretningen og stemningen er også super lækker og gennemført.

 4. Anna-Nathalie: Det er bare MEGA hyggeligt!

  Valentina: Ih, hvor dejligt med en ny læser 😀 Jeg kigger fluks forbi din blog! Og ja, jeg har også af en eller anden årsag overset stedet.

  Trine Lykke: Hehe, præcis! 😉

  Katrine: Ja, det kan jeg godt forstå, for det er virkelig et hyggeligt sted. Og så kan jeg virkelig godt lide den afslappede atmosfære og hyggelige betjening og stemning.

  Ida: Når jeg spiser ude så er omgivelserne næsten det vigtigste… naturligvis går jeg også op i maden og prisen, men indretning og stemning er virkelig afgørende!

  Marina: Ja, afsted med dig! Tilgengæld er jeg for lidt i “din” del af byen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *