Lige en bunke billeder fra før julen. Nederdelen er nyere sag, som jeg fik i fødselsdagsgave. Stjernenettet var Lou så sød at købe til mig fra Søstrene Grene, og så har jeg et armbånd på fra I am Rebel.

Billederne blev taget efter en frokostaftale på Kejserriget med min gamle gymnasieveninde Tina, som efter nytåret skal være min kollega. Juhu, det bliver så hyggeligt. I øvrigt, hvis I er interesseret i at læse lidt om min arbejdsopgaver, så er jeg med i en “julekalender”, der sætter fokus på, hvilke forskellige studiejobs os mediestuderende har. Det kan I læse her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “BEFORE CHRISTMAS”

 1. Michelle din lille julealf.. Hvor ser du godt ud! 🙂 Pernille er vild med din nederdel!

  Håber julen har behandlet dig og din mand rigtig rart og at I kommer badutspringende godt ind i det nye år på mandag!

  Knaldperler og truuuttelut-horn

  Pernille og Christian

 2. Du er SÅ fin! Det må være noget med fotografen 😉 Thihi
  Glæder mig også til at vi skal være kolleger og det er jo lige om lidt! 🙂

 3. Christian og Pernille: nederdelen er jo ny, så hvis Pernille hopper ned i Monki kan hun sikkert sagtens finde den. Og tak – jeg har bare haft den bedste jul! og Jonas hilser og siger “hej”! 🙂

  Jadore: tusind tak skal du have 🙂

  Tine: Jeg tror bestemt at fotografen spillede en afgørende rolle her. 😉 Og ja, det bliver SÅ hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *