Jeg kan virkelig godt lide karry. Altså farven. Jeg kan egentlig også godt lide indiske curryretter – til gengæld kan jeg virkelig ikke lide boller i karry. Men nu hedder farven jo sådan set “sennep” på engelsk. Det kan jeg også godt lide – men helst sød sennep dog. Oh well.

Billederne er fra den sidste dag, hvor Jonas og jeg kom ned i byen for at bytte julegaver. Jeg har dog et enkelt tilgodebevis tilbage til en boghandel, men jeg kunne ikke bestemme mig for, hvilken bog skulle med hjem. Har I nogen forslag?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “I AM THE MUSTARD QUEEN”

 1. Du er virkelig den sande dronning af karry (eller sennep?) lande, og jeg er en beundrende undersåt, som ville ønske, jeg havde modet til farve-matche på så finurlig vis.

  Med andre ord; du ser skøn ud!

 2. Du er i sandhed queen of mustard! 🙂 Den farve er så fin til dig altså! Og jeg er mega fan af glimmerneglene – de minder mig om at jeg skal i gang med mine nytårsnegle! 🙂

  Rigtig godt nytår søde Michelle – håber vi ses en masse i det nye år!

  -Signe

 3. Åh suk – din taske??? Er det en chloe? Uf hvor er den SKØN! Du ser fantastisk ud Michelle – er vild med den lille hvide krave, farverne og i særdeleshed det glade hoppefoto- jeg er solgt! Godt nytår you pretty thing <3 Kh Mille

 4. Det er også en af mine yndlingsfarver.
  Af bøger vil jeg anbefale ‘Great House’ af Alison Krauss (tror jeg nok). Den er også lige oversat til dansk, hvis det er at foretrække. Nøjs, hvor den er god. Korte historier med et skrivebord som bindeled. Fornemt!

 5. Godt nytår! Karry er også yndlings her <3 Synes du matcher det rigtig fint med den knaldgrønne taske og den knaldrøde læbestift. Jeg skal have byttet en bog til 'I bad med Picasso' af Christian Stadil, den synes jeg virker ret interessant.

 6. Rikke: Du er den bedste undersåt man kunne tænke sig 🙂 Tusind tak for sådan en sød kommentar.

  Signe: Masser af glimmer – altid 😀 Og ja, jeg håber også vi ses i 2013!

  Tina: Ih, tusind tak 🙂 Ja, glimmer negle er altid et hit!

  jadore: Tak skal du have.

  Mille: haha, I wish! Den er fra ebay – jeg er, efter jeg købte den, blevet spurgt en gang eller to om det er en designer-taske fra Cloé. Ikke så godt :/ Men efter at set Cloe-tasken kan jeg lidt for godt se ligheden. Dammit. Men det er der ikke noget at gøre ved – den er købt, og jeg synes stadig den er pæn.

  Og tak for din fine, fine ros – den gør mig glad!

  Ida Rud: Tak for boganbefalingen. Den skal jeg virkelig tjekke ud!

  Nina: Uh, den bog lyder da også vældig spændende. Og tak, tak, tak!

  Anne Cathrine: Juhu! det er jeg SÅ glad for at du synes!

  Samantha: Ååååårh, tark! *rødme, rødme*.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *