Nå ja, jeg er blevet klippet og har fået manken farvet. Jeg skal lige vænne mig til det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 comments on “HAIR”

 1. Det er så godt, Michelle! Det klæder dig og det er en virkelig fin farve 🙂 Og som jeg vist også sagde til dig efter et par snaps, sidst vi var sammen: “Tætklippet pandehår, Michelle – det skal du ha’!” (Indsæt selv snøvlen).

  • Ja, Mette – din snøvlede kommentar var med til at overbevise mig. (fra børn og fulde folk… ikke sandt?) 🙂 Og tak, tak tak!

 2. Jeg synes det er SÅ flot til dig – men ja man kan jo få et helt chok når man ser sig selv i spejlet den første tid efter en transformation som din 🙂

  -signe

  • Det er SÅ dejligt at I synes, det er pænt! Og ja, når jeg nu har haft leverpostej i såååå lang tid, så skal jeg lige vænne mig til, hvor mørkt det er. Jeg synes jo, jeg er helt sorthåret, haha.

 3. Hvor er det pæææænt! Det giver dig mere kant! Du skal nok blive glad for det. Jeg trænger virkelig også til forandring – mon det er fordi, jeg savner foråret lidt?
  – Katrine

  • Ja, når vintren er kedelig og lang kan man godt savne lidt forandring. Jeg har også lyst til at indrette om hele tiden 🙂
   og TAK!

 4. Det er godt med en ny fritz – og din er fin ;-). Har et lille nørdet spørgsmål: har længe været meget betaget over dit lille kattecover… Har ledt en del. Hvordan fik du fat i din?

  • Ih, tak! 🙂 Jeg fik fat i mit elskede kattecover ved at rejse til Vietnam. Men jeg tror også mindre kan gøre det – jeg har set nogle kattecovers der ligner mit uMISkendeligt (pun intended) meget i Glitter (af alle steder).

  • Intet ondt om kommunefarvet hår 😉 Jeg plejer at kalde det leverpostej 😀 Jeg ser det lidt som at atge mascarra på – det skulle være lidt mere “farvet” og “fyldigt” og TAK! Det er lidt åndsvagt, men det er virkelig dejligt at få søde kommentarer om noget så banalt som ens hår, hæh.

 5. Hvor er det smukt til dig Michelle. Så kan vi være brunetter sammen 🙂 Jeg elsker dit pandehår!

  Jeg underskylder for at være en rigtig dårlig læser, som er virkelig dårlig til at skrive kommentarer til dine fantastiske indlæg. Jeg har været lidt væk fra blogland..

  Kram Lisette, som stadig er din største fan.

  • Åh, Lisette. Du er her endnu 🙂 Dejligt at vide. Og det er bare helt OK – selvom du ikke kommenterer så ofte, så er du stadig den bedste læser man kan have 🙂

   kram Michelle – din brunetteveninde 😉

 6. Det er så skide fucking flot Michelle! 😀 Og man skal altid lige vænne sig til en ny frits og hårfarve, sådan har jeg det i hvert fald også 🙂

  • Åh, tak Pernille! Man skal virkelig lige vænne sig til det – får et chok hver gang jeg ser mig i spejlet 😀

 7. Jeg har jo udtrykt mig på Instagram, men du skal da også have et par ord med her. 😉

  Jeg kender det alt for godt, det med at man lige skal vænne sig til en ny frisure. Synes det er ufatteligt, hvad hår kan gøre ved ens ansigt. Men wauw, hvor klæder det dig altså!

  Velkommen i de mørkhåredes klub! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *