Jeg nåede aldrig at få vist mine virkelig fine fødselsdagsgaver. Men her er de. Gaverne spændte vidt fra lækre skønhedsprodukter til fine strømper og sokker, til mummikrus og en fin guldvase. Af min søster fik jeg blandt andet en diskokugle, og af Jonas fik jeg den flotteste sorte blondekjole fra By Malene Birger – ååh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments on “PRESENTS”

  • Jeg tror, det erbegge ting der spiller sammen og går op i en højere enhed 😉

   Kjolen havde jeg dog ikke ønsket mig, så det var bare Jonas, der havde MEGA god smag!

   • Man må gerne være en stavespasser her 😉

    Og ja, det er just præcis strømpebukser med kysmund – de er fra Monki – jeg ved dog ikke, om de stadig har dem? Måske er du endda heldig, og så er de røget på udsalg.

  • Jeg har allerede haft kjolen på to gange – samme aften til min fødselsdag, da vi var ude at spise og så nytårsaften. Men der er jo altid mørkt + vi er på vej ud af døren, så har ikke lige fået nuppet et billede. Men skal have den på igen på lørdag, så måske der 🙂

 1. Den Malene Birger, ligner du sikkert en stjerne i! 😀 Dejlige farverige gaver, som sikkert hjælper på humøret i den her kolde tid 😉

  Kram Lisette

  Ps. MICHELLE, DAVID BOWIE UDGIVER NY PLADE! Åh, jeg kan lige love dig for, atjeg fik tudet til; Where are we now. Øv, man ikke skal på Roskilde..

  • Ja, det er nogle skønne, skønne gaver 🙂

   Og ja, det er så FANTASTISK at Bowie udgiver plade – den glæder jeg mig godt nok til at lytte igennem! og åh, hvor jeg håber, han kommer på Roskilde. Jeg har ikke tilgivet ham for at aflyse på Roskilde, angiveligt fordi han fik en slikkepind i øjet og så kom gudhjælpemig Slipnot i stedet for.

 2. Sikke nogle fine gaver!

  På billede nr to er der et billede/kort af en kvinde med rådhustårnet på hovedet. Det er super fint, så jeg vil høre om du ved hvor det kan købes?

  • Ja, de er SÅ fine 🙂 De er liiige kolde nok pt. men jeg glæder mig til at få dem på.

   Jeg tror diskokuglen skal hænge i stuen – vi har sådan en sort væg, som jeg synes klæder diskokuglen så fint. Ellers skal den ind i vores “ekstra-rum”/roderum, som snart skal have en lille make-over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *