Siden sidst har jeg…

Været på Café Drudenfuss til en omgang lækker brunch sammen med Jonas.

Spist en mini-muh. Det sendte mig fluks en tur ned af “memory lane”. Husker så tydeligt, hvordan jeg som lille pige var med min mor ned og handle hos Købmand Madsen, og jeg så fik en mini-muh. Den er dog blevet mindre siden dengang.

Været på HQ til koncert med verdens hyggeligste og rareste band – Morten Bach Band.

Været i ført varmt uldtøj. Der er jo mega koldt for tiden, og jeg er altså lidt af en frossenpind, så tykke uldne sweatre og sokker skal der til.

Jeg håber, I kan holde varmen her i kolde, kolde januar og at I får tiden til at gå med hyggelige ting, der gør jer glade.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “Lately”

  1. Uha ja – husker så tydeligt, at man stod der i køen og plagede om en slikkepind, et rør med spejdersnus eller en mini-muh, når man stod i køen ved købmanden. Og ind i mellem, var man jo heldig <3

    – Anne

  2. Mmm, hvor bliver jeg også nostalgisk af de Mini-muhs, som vi også tit hentede sammen med min farfar i “kjolleren” på hjørnet. Min farmor skulle altid have en Maritzastang 🙂 Hyggelige billeder som altid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *