En lille forhistorie: Jonas og jeg skal til at ommøblere en smule i vores lejlighed. Vi skal blandt andet have en anden garderobeløsning. Det kræver, at vi skal i IKEA. Så i fredags efter arbejde havde vi en lidt løs aftale om skulle få det klaret. Lige inden vi skal til at hoppe på bussen, stopper Jonas op og ser lidt mærkelig ud og får sagt noget ala “det kan simpelthen ikke passe, at vi tager i IKEA en fredag aften – det er lige til at få lange løg af”. Jeg gav ham ret, og vi besluttede os i stedet for at gå ud at spise.

Så vi tog på Juliette og delte en flaske rødvin, og spiste en virkelig god omgang Cog au Vin. Og de laver creme brulée. Fik jeg nævnt, at jeg er vild med creme brulée?

Jeg er glad for at have en kæreste, der får lange løg af at tage i IKEA en fredag aften.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments on “JULIETTE”

  1. Hurra for lange løb – eller? Ja, du ved hvad jeg mener; rødvin og lækker mad er da også langt bedre end Ikea, især på en fredag. Ikea er mere sådan en søndagsting eller en onsdag aften ting..

    • Jeg havde regnet ud, atd du mente løg 😉 Og ja, rødvin og god mad er SÅ meget bedre end Ikea’s köttbullar. Ikea blev i øvrigt en tirsdagsting 😉 er netop kommet hjem og har rimelig lange arme (ikke løg). Puha, nye møbler er tunge at slæbe op på 5. sal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *