Her står den på hverdag. Jeg arbejder, og så burde jeg lave mere speciale. Derudover har jeg det, jeg kalder for “redebyggeren” på, jeg stener lidt for meget på denne side og tror, at mit liv bliver lidt bedre, hvis jeg boede lidt pænere. Jonas og jeg er ved at rykke lidt om. Vores tøjskab er røget ud, en ny kommode ind, mine kjoler er kommet op at hænge frit fremme (wee), og to store ikea-poser med tøj er røget til genbrug, gamle mapper er røget i (et enormt proppet) kælderrum og så er der købt lidt blomster og grønt ind. Det er faktisk meget rart. I dag er det torsdag, og Jonas øver med bandet, så jeg er alene hjemme, og jeg tuller i mine yoga-bukser og ser Dr K og spiser chokolade.

Her er lidt snapshots fra de dage, som er gået indtil videre.

1) Livret. 2) Hjem. 3) Brugsen. 4) Togtur. 5) Kjoler. 6)  De samme kjoler. 7) Søndag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments on “Cosy days”

 1. Jeg elsker følelsen EFTER at have rydde ud og rykket om, men ofte har jeg bare SÅ svært ved at tage mig sammen til at gøre det.
  Jeg er lækkersulten og “søndags-billedet” gjorde det ikke bedre 😉

  • Ja, EFTER er det skønt, men undervejs kan det være ret så forfærdeligt. Vi har fx. et usamlet skab til at stå midt i stuen indtil vores kammerat kommer og henter det. Og vi havde ca. 10.000 ting til at ligge og flyde overalt i lejligheden indtil vi fik styr på det.

   Og sorry med søndagsbilledet – de er faktisk OK sunde: 1 – 2 moste bananer, 1 æg, 1 dl. kokosmel, en skvis mælk, 3 spsk. mel. – røre, røre, stege, stege på panden – et voila! 😉

 2. Nogen gange er hverdagen bare det bedste. Fedt i er ved at få styr på “reden”, jeg går selv og har en masse tanker om hjemme, men med en lille sker der ikke det store. Jeg glæder mig bare som et lille barn til den står på ombygning fra slutningen af marts!

  • Ja, hverdagen er faktisk ganske dejlig 🙂
   Ja, det går fremad – vi har boet her i tre år til sommer, og der altid lidt der skal laves om, rykkes rundt på, tilkøbes og sådan. Men der kommer mere og mere styr på det.

   Kan godt forstå, at det er svært at gøre noget, når man har to små piger – pyha! Men hvor bliver det fedt til Marts, når I bygger om. Og spændende 🙂

 3. Lækre billeder! Hverdagen kan være noget så fin i billeder, selvom man ikke lige synes det i løbet af ugen.

  God weekend til dig!

  Sandra / Frk. lillemus

  • Ja, jeg synes virkelig, at at fotografere sin hverdag gør, at man stopper og lige tager det ind 100%. Og bagefter kan man så fastholde det øjeblik ved at dele det med andre. Ret fint faktisk.

   Og tak – og god weekend til dig også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *