Har jeg været iført: Sorte jeans, grå t-shirt, sort blazer, brune støvler

Har jeg læst: J.D. Sallinger: Franny and Zoey + Bruno Latour: En ny sociologi for et nyt samfund

Har jeg spist: En fastelavnsbolle med meget glasur

Har jeg set: Gossip Girl

Har jeg hørt: Joy Division

Har jeg tænkt: På palmer

(Billederne er ikke mine egne,
men er fundet et sted på det store Internet.
Ideen til listen kommer herfra)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “I dag…”

    • Det er det egentlig 🙂 – jeg går rigtig ofte bare i jeans og en t-shirt/top (gerne med striber dog). Blazeren er noget nyere jeg har taget til mig indenfor det sidste års tid – de er “praktiske” ifb. med mit arbejde. Det er dog sjældent at disse outfits bliver foreviget – min fotograf kommer nemlig først hjem, når der er mørkt eller efter at jeg er kommet hjem, og når vi først er endt heroppe på 5. sal, så går vi ikke lige ud og får taget et billede, og vi kan ikke rigtig få taget nogle ordentlige billeder indenfor.

    • Man kan faktisk få personalized blyanter på Etsy – så pønser lidt på, at de skal hjem til mig og bo. 😉

  1. Palmer er da virkelig også bare det sejeste! 🙂 Kunne godt tænke mig et stort drivhus, fyldt med palmer og et springvand.. Måske med et lille café-bord også, så man kunne sidde ved og se kunster-vigtig ud! Mm.. Haha..

    Christian

    • Præcis, Christian! Jeg drømmer om at hav et orangerie – synes det lyder cool. Jeg tænker, jeg bare starter ud med sådan en indendørs palmesag, der kan klare at stå i en potte, ikke at blive vandet nok, ikke for sol nok og den slags. Har ikke så grønne fingre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *