Heja Sverige! Hmm.. ligner måske lidt en Brøndby-fan eller en medarbejder hos IKEA? Men her er nogle billeder fra forrige weekend, hvor Jonas og jeg var til Kærlighedsbrunch i Øst for Paradis, og jeg var iført en nederdel, som jeg købte hos Rosen og Liljen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments on “Blue skirt”

 1. Jeg synes du ligner en blanding af Lille My på en god dag og en lærinde fra f.eks. Alle vi børn i Bullerby – og det er altså et kompliment 😉

   • Den er super fin- heldige kartoffel 🙂 har mønsteret til sådan skjorte – skal bare finde det gule stof så ryger jeg også på en sag inspireret af dig og berlin;)

  • Hehe, måske jeg bare springer over, hvor gærdet er lavest og laver det som er nemmest 🙂 Det er bare masser af mascarra – af og til sort eyeliner, og så på med læbestiften. Jeg tror i øvrigt, at du vil kunne rocke en pink læbestift SÅ godt!

   • Synes altid du ser super godt ud på den der helt ubesværede måde som er så svær at ramme.
    Jeg tør ikke rigtig læbestift. Jeg har ret store læber, og synes altid det kommer til at ligne jeg har farve i hele hovedet. Måske det bare er mig selv som har det sådan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *