Fra Anne og Stine. Fra Kenya.

Fra Anne og TH. Fra Rom, Italien.

Fra mine forældre. Fra Almunecar, Spanien.

Fra Stine. Fra Sydney, Australien.

På vores køleskab hænger der blandt andet disse fire postkort. Jeg elsker postkort – at modtage dem, for det viser, at der er nogen, der har tænkt på én, men postkort kan også få én til at drømme sig væk. Jeg lider simpelthen af udlængsel og rejselyst – det er slet ikke til at holde ud. Jeg synes, jeg er ved at gå i stå, og der må virkelig gerne snart ske noget. En rejse kunne hjælpe på det. Og indenfor de næste par uger skal jeg endda både køre min søster og hendes kæreste og bagefter mine forældre til lufthavnen. Ih, det er slet ikke til at holde ud. Jeg vil også afsted!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Wanderlust”

  1. Åhr, hvor kan jeg følge dig. Jeg er simpelthen ved at blive sindssyg af al den frost, sjap og snask. Det er ikke rart for vinterdepressive sjæle. Så undskyld, jeg siger det her nu, men M. og jeg stikker af på lørdag til Granada og Alhambra for at få et skud vitaminer, sol og kultur. Lige hvad jeg trænger til 🙂 PS. Du kan jo komme på tålt ophold i Aalborg, hvis det går helt galt. Det er jo et virkelig eksotisk sted 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *