For et år siden…

var jeg også forårskuller, og var vild med fine pastelfarver

og speaking of pasteller, så viste jeg et ømt fotografi fra ’87 frem. (Det er mig, der er den lyserøde klump)

Jeg lod som om, jeg var en 70’er udgave af Blair Warldorf.

Jeg viste lidt billeder fra vores lille hjem.

Jeg gik meget i mine vinrøde jeans, (og gør det for øvrigt stadigvæk).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments on “One year ago..”

  1. Hejsa! Sikke nogle dejlige billeder. Det fine lille bord, som er på dit første billede, hvor er det fra? 🙂

    Line

    • Det er et lille marokko-bord, som jeg købte for mange år siden – lige da jeg flyttede hjemmefra. Den er købt i en luksusgenbrugsbutik i Randers, der hed “Dengang”. Jeg ved ikke om butikken findes mere, men jeg er sikker på, at hvis du søger efter marokko-bord, så kan du finde noget tilsvarende 🙂

  2. Mange tak. Jeg har ledt og ledt efter sådan et fint lille bord i et stykke tid nu, men prisen er bare lidt pebret. Men jeg søger videre 🙂

    • ja, og så er den endda hjemmelavet (dem der kender mig, ved at DET er stort – er ikke sådan super handy).

    • Den er faktisk en gammelt genbrugsfund. Har nok givet en 20er for den eller sådan noget. Men jeg bruger den nu ikke så tit, da den er lidt uhandy – det er lidt som et spil tetris, når jeg skal have ting ned i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *