Der var for noget tid siden én, der efterspurgte nogle flere billeder af vores hyggekrog i vinduet, og når jeg alligevel havde gang i kameraet, så tussede jeg rendt i lejligheden og tog lidt detaljebilleder af vores lille hjem. Så velkommen ind.

Vi har en fransk altan, hvor dørene åbnes i fuldt flor når vejret er til det. I vinduet har vi indrettet en lille hyggesolkrog, som er ligeså anvendelig til the-drikning og kagespisning imens der sladres, som den er god til at tage en middagslur i.

Vi har et lille ekstra værelse, da vi sover på hemsen. Vi vil med tiden indrette en hyggelig læseplads, og så er det ellers Jonas’ musikværelse og mit walk-in. Så det er lidt et “multi purpose room”.

Køkken og stue går ud i et. Her ser er lidt billeder fra køkkenet. Det er ikke ret stort, men vi prøver at få det bedste ud af det, og vi får stadig lavet en masse mad. (og det er lykkedes os at få presset en opvaskemaskine ind skabet under håndvasken!)

Det er måske lidt hule-agtigt heroppe på 5. sal, men jeg er virkelig så glad for at bo her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments on “Peek”

  • Tak 🙂 Ja, det er bare den bedste plads i lejligheden. På trods af dens lille størrelse har vi lave hyggekroge over det hele haha.

  • Du ved, du er mere end velkommen 🙂 Sig til, når dine veje kommer omkring Aarhus. Så får jeg Lou over og så sætter jeg kaffe på kanden!

 1. Det ser bare helt fantastisk hyggeligt ud, kan godt forstå, at du er glad for at bo der. Og en opvaskemaskine er jo guld værd. Vi flyttede fra en lejlighed med opvaskemaskine til en uden- krise! Nu har vi heldigvis fået købt en, og det har altså reddet os fra en del konflikter i parforholdet, tror jeg ;).
  Go’ søndag!

  • Haha, ja – jeg plejer at sige til mine veninder, at den opvaskemaskine er den bedste investering vi har gjort i vores forhold, haha!

 2. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen: det ligner et sted, hvor man kan drikke en god kop te og en god fredagsøl! Hyggeligt, hyggeligt hjem I har 🙂

 3. Årh hvor ser det hyggeligt ud- helt vildt- mon ikke jeg snart skal pakke en vin under armen og komme forbi til sludder sladder om det runde bord!? 😉 klem Mille

 4. Super lækker indretning.
  ungdommeligt og ikke mindst rigtig hyggeligt.
  Det passer virkelig godt til den forestilling jeg har om din personlighed, og det ligner netop en hule som indbyder til afslappet hygge, rødvin og sene nattetimer.

  • Jeg er glad for at der er en rød tråd mellem personlighed og indretning – eller at du hvertfald kan forestille dig den 🙂 Ens hjem er virkelig noget af det mest personlige jo.

 5. Hvor er det bare den hyggeligste lejlighed, jeg har smugkigget i længe!! Jeg er vild med din krog – både den i vinduet og den ved lænestolen!

  • Iiiih, tak Anne 🙂 Og ja, det er vigtigt med hyggekroge. Selvom vi bor på 50m2, så har vi fyldt sted op med hyggehjørner – dem skal man ikke gå ned på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *