er det weekend. Jeg har haft en uge, der har stået på fast forward. Lige nu kan jeg slet ikke huske, hvad jeg har lavet siden sidst. Woaw! Så nu vil jeg: Tage pænt tøj på, gribe en flaske rødvin under armen og hoppe på cyklen. Hav en dejlig fredag – det er forår!

Ps. Jeg har købt en flybillet til Marrakech. Jeg skal afsted sammen med mine veninder på onsdag. Juhu!

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Nu..”

  1. Ehh hvor lækkert med venindetur – rigtig god fornøjelse!! Hils solen og varmen og den gode mad… MUMS!

  2. Åååh, hvor kan jeg unde dig det, nu hvor du har set alle andre holde ferie omkring dig. Der er simpelthen så skønt i Marrakech. Husk at se YSL’s grav i den fine pangfarvede have – stedet er ret magisk. Og kom ind i Ben Yussef Medersaen med de fine gårdhaver, skønne arabiske buer og smukke mosaikker. Foruden souk’en, som giver sig selv, gademaden og al den anden ballade på Djema El Fna… Årh, det bliver fedt! 🙂

    • Åh, Katrine – du er en SKAT! tak for tips! Har slet ikke nået at sætte mig ind i noget for det er jo lige om lidt jeg skal afsted, og jeg har slet ikke haft tid til at læse om Marrakesh. GLÆDER mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *