Kufferten er pakket, bøgerne er fundet frem, solcremen er købt, passet (med seriøst det grimmeste pasfoto i verden – har fået flere lufthavnsansatte til at bryde sammen af grin) er kommet op af skuffen, tå-neglene er lakeret røde, og sommerfuglene i maven er ved at indfinde sig.

I nat hopper jeg på toget til Københavns Lufthavn og derefter på en flyver til Marrakesh. Jeg skal afsted med tre virkelig gode veninder, som jeg har kendt siden gymnasiet. Vi var en flok på fordelt på tre årgange, som fandt sammen i caféudvalget, og vi har holdt sammen lige siden. Nui, det bliver godt!

Vi ses om en uges tid – jeg har planlagt lidt blogindlæg til jer – OG en lille konkurrence, uh!

Klem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “Marrakesh – here I come”

  1. Rigtig god tur! Er slet ikke den mindste smule misundeligt 😉
    Til gengæld glæder jeg mig til at læse om dine oplevelser, når du kommer hjem.

  2. Selvom jeg har ønsket dig god tur tidligere i dag, får du også lige et “god tur” med på vejen herinde! Håber I får en ligeså god oplevelse, som jeg havde dernede 🙂 Nyd det!!

  3. God tur! Der findes ikke noget bedre emd at tage afsted med en flok tøser, man har kendt i så lang tid. Og byen er så farverig og skøn og sikkert fuld af sol og forår nu 🙂 Nyyyyd det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *