Jeg har en ting for parfume-reklamer. Jeg elsker dem. Jeg elsker, hvordan de er en overflod af bombastiske og sanselige billeder. Hvordan de altid er sensuelle, hvordan de sælger en drøm – en drøm solgt på flaske.  Jeg har altid haft et ønske om, at lave en analyse af, hvordan man formidler en duft – som opfanges af én af vores nærsanser – nemlig lugtesansen – via audiovisuelle fjernmedier (lyd og billede), men nu skriver jeg speciale, så den opgave vil vist aldrig blive skrevet. Men her får I nogle af mine favorit parfumereklamer.

Miss Dior Cherie

L’Eau de Cloé

gucci

Prada

Flower by Kenzo

Stella by Stella McCartney

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Perfume”

  1. Jeg ELSKER også parfumereklamer!!! Miss Dior Cherie får mig til at ville være fransk prinsesse i paris, være nyforelsket og alt er lyserødt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *