Ét af mine favoritsteder i Aarhus er LYNFabrikken på Vestergade. Selvom jeg har fået et specialekontor, som jeg deler med to dejlige damer, så satser jeg på, at tage nogle specialedage her. Jeg nyder den rolige og arbejdende atmosfære og hvordan man kan skjule sig på sin bærbare og lade som om, man laver noget helt vildt vigtigt, imens man tjekker Facebook. De fine møbler og den gode bogsamling. Jeg elsker at, de spillede AIR sidste gang, jeg var der, og stedets store smukke vinduer og den fine solterasse (snart…!).  Og så forestiller jeg mig altid, hvordan det ville være, hvis LynFabrikkens lokaler var mine alene, og jeg skulle bo der.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “LYNFabrikken”

 1. Fine, fine billeder af et fint sted. Jeg har også hede drømme om at bo helt selv i LYNfabrikkens lokaler, for det er de mest fantasiske lokaler.

 2. Åh jeg har også hørt air hele dagen. Moon safari er og bliver det bedste album. Lynfabrikken er også en af mine favoritter i aarhus.

 3. Lynfabrikken er også så dejligt et sted! Jeg havde faktisk ikke overvejet at tage specialet med derned, men det lyder på alle som om det er en bragende idé (især når man ikke har specialeplads).

  • En skam du ikke har en specialeplads, Kira. Det tilbyder dit studie ikke? Jeg er blevet SÅ glad for at have fået sådan en plads – det er skønt at kunne slæbe alle sine bøger derop. Men ja, ellers så må LynFabrikken lægge hus til dine skriblerier 🙂

 4. Det er også et af mine yndlingssteder i Århus. Og jeg har også altid forstillede mig hvor fedt det ville være at bo der. Engang havde de et kontor i en indbygget kasse derinde. Kan du huske det? Ideen var så fin.

  • Ej, det med “kontorkassen” det kan jeg ikke huske at have set, men det lyder ret fint.

   Og det er sjovt, som vi er nogle stykker der gerne vil flytte ind på LynFabrikken, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *