• At holde liv i planter.
 • Tålmodighed.
 • At sparke til en fodbold.
 • At kunne lave “lyset” og “ploven” til yoga.
 • Japansk.
 • At kunne lave pho – vietnamesisk suppe.
 • At kunne pakke den perfekte kuffert på 10 minutter.

(Billederne fundet via Pinterest)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “Ting jeg gerne vil lære:”

  • Haha, ja der er lige nogle ting jeg skal lære før jeg kan kalde mit et ægte dannet menneske, haha 🙂

 1. Jeg glæder mig til at se dig i yoga-stillingen på billedet 😉 Thihi… Men ellers nogle gode ting – flere af dem kunne også godt komme på min liste, især de tre første 🙂

  • No problemo, du! Du får det at se efter ferien 😉

   Og ja, det ville være ret fedt, hvis vi begge to kunne sparke til en bold, hihi.

 2. Åh, de der yogastillinger drømmer jeg også om. Indtil videre har jeg lært at nå ned til mine tæer med strakte ben 😉 Virkelig flotte billeder – jeg synes bare det er så ærgerligt med pinterest, at de oprindelige kilder ligesom får en lovlig forsvinden.

 3. Fedt Emma. Der er jeg også nået til, og jeg er meget stolt, hehe.

  mht. Pinterest – det jeg tænker her, er at hvis man vil vide, hvor billedet er fra, kan man altid gå ind på min Pinterest og finde billederne. Plus hele diskussionen med copyright bliver noget helt andet, når vi går digitalt. Fordi billederne bliver delt så mange ufattelige steder og så ufatteligt mange gange

  Om det så skal være en valid undskyldning,

  Derudover, så når jeg fx. pinner et billede fra et eller andet website, så er det jo heller ikke sikkert at det den websiteejers billede, jeg pinner. Hun kan nemt have fået det billede et andet sted fra. Så der er det ikke så meget Pinterest den er gal med, som det er Internettet som sådan. Pinterest gør hvad de kan, for at gøre det muligt at tracke billedets oprindelse.

  En anden ting er, når andre mennesker skriver at de har fundet billeder _PÅ_ Pinterest, så er de ikke klar over, at det ikke er Pinterest der selv lægger billeder op, som de ejer rettighederne til – derfor går jeg meget op i, at jeg har fundet billederne _VIA_ pinterest. Så nogle gange er det menneskers brug af mediet ( idette tilfælde Pinterest) der er den forkerte end det er Pinterest selv, der gør noget galt. Det samme gør sig fx. gældende ved The Pirate Bay.

  Når ting går digitalt, så tror jeg det er en immanent og uomgåelig faktor, at ting vil blive delt med lynets hast, spredt for alle vinde – og her ser jeg faktisk at Pinterest vitterligt gør, hvad de kan for at vise hen til kilden.

  Tilgengæld beriger det vores liv fordi alle netop får adgang til alle disse smukke billeder. Så for brugeren er det kun 100% win. For billedejeren/billedtageren er det lidt en anden sag – men som man kan se fx. via Spotify og andre digitale musiktjenester, så finder man på en anden og mere bæredygtig forretningsmodel. Som faktisk både musikkunsteren tjener flere penge på selv og som gør musiklytteren en happy camper.

  Det jeg nok burde have gjort, er ikke at være doven, og så i stedet for min tekst er “Billederne er fundet via Pinterest”, så burde jeg gøre sådan at billederne fx. linker hen til, der hvor Pinterest linker til dem. 🙂 Det vil jeg prøve at gøre fremover.

  Og ja – lidt en lang kommentar – det er en diskussion jeg altid synes er spændende, og så har jeg skrevet flere opgaver om emnet – copyright versus copyleft 🙂

  • Jamen jeg er helt enig, selvfølgelig sker der ting og sager og jeg synes ikke det er forkert at bruge pinterest – bare forkert at sige, at “billederne er fundet via pinterest”… Det svarer lidt til, at jeg skriver “billederne er fundet ved at søge på “blomster” på google” og så regner med, at nogen gider lave den søgning for at finde kilden. Hvis det giver mening? Jeg er i hvert fald enig med dit løsningsforslag, hehe! (og så har jeg trods alt gået et år på ITU og har stadig en digital nørd i maven!)

   • Vi er helt og aldeles enige 🙂 For du har nemlig ret mht. sammenligningen mellem Pinterest og Google 🙂 Pokkers at blive taget i dovenhed, hehe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *