(Trøje: Maje, grå jeans: Vero Moda, læber: Dare Make-up Store)

Hej alle sammen. Så er jeg tilbage fra York. Billederne ovenfor er faktisk taget dagen inden jeg tog afsted, men jeg nåede ikke at få lagt dem op, så dem får I nu – med trutmund og det hele. Iført min ynglings varme trøje fra Maje. Den er så fin, så fin med detajler på ryg og skuldre.

Jeg har haft en helt og aldeles fantastisk uge i York sammen med Jonas. Udover at det var dejligt at være sammen med min kæreste, så er der nu også et eller andet ved England, som tiltaler mig meget – bare det at kunne tale sproget mere eller mindre flydende er fantastisk! Men okay, det kan jeg så også gøre hjemme i Danmark. Så det er nok ikke kun det – deres høflighed, deres pubkultur (gotta love it!) stilen, butikkerne, fish’n’chipsene (og ellers ikke så meget andet af deres mad), naturen – men det der nu var bedst ved York, var at jeg kunne være sammen med Jonas.

Jeg fik taget en del billeder fra den dejligste forårsuge, som jeg får lagt op senere. Nu er jeg træt efter at have brugt hele dagen i dag på at rejse tilbage til Berlin. Ikke nok med at mit fly var to timer forsinket, så var jeg også i lufthavnen i meget god tid inden, da det ellers ikke ville passe med togenes afgange. Da jeg så endelig kommer til Berlin, Schönefeld er s-toget til Ostbahnhof 1 time forsinket. Så jeg har brugt over 12 timer i dag på at rejse og vente. Og nu sidder jeg så her i min tomme (dog smarte) Berlinerhybel og savner min kæreste lidt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *