Hvis du ikke ved, hvad du skal lave i påsken, så er her to gode forslag:

I forbindelse med premieren på filmen “The Place Beyond the Pines” d. 28 Marts åbner En hemmelig klubs Tattoo-Salon i Øst for Paradis. Her møder du verdens snildeste kropsudsmykkere, som vil flytte din indre skønhed helt ud på din hud. Du vælger ikke selv din tatovering – man får dén tatovering som et sindrigt system finder ud af passer bedst til dig. Skæbnen og din personlighed bestemmer, om det bliver ord på knoerne, en amagernummerplade eller et helt sleeve du går videre i byen med. (pssst… den går af i vask…)

Filmpremieren er d. 28. Marts kl. 19.15. Når filmen er færdig kl. ca. 21.50 er der Gin og Tonic til folket og En hemmelig klubs Tattoo Salon er åben. Billetterne skal du bestille på Øst for Paradis’ website.

I påsken vil familier i Aarhus have mulighed for sammen at skabe et stort, eventyrligt, voksende træ beboet af fantastiske fabeldyr.

 

I en lille indhegnet have inde i Godsbanen vil der stå et enkelt lille rødt træ. I løbet af påsken vil flere og flere små sære væsener tage bolig i træet, og når hver gren er ved at være fyldt med væsner, vil træet vokse – helt op til fire meter, få nye grene og dermed give mere plads til ny væsner. Det er deltagerne, der skaber træets fabeldyr, og det gør de ved at spille en række små spil, der skal være med til at fortælle dem, hvordan deres dyr ser ud, om det har næb, det kan bide med, om det kribler eller krabler, om det er pelset eller fyldt med slimet skæl. Alle fabeldyrene vil blive beskrevet i havens encyklopædi, så andre kan lære noget om de spøjse skabninger, der vil bebo det voksende træ.

Man kan besøge træet hele påsken, fra Skærtorsdag d. 28. til 2. Påskedag, d. 1. April hvor man kan komme og beundre det store træ beboet af de fantastiske fabeldyr. Vil man hjælpe træet med vokse er det fra kl. 12 – 17 under kyndig hjælp fra En Hemmelig Klub.Det er gratis at deltage.

—- —–

Som jeg fortalte om i efteråret, så er jeg med i En hemmelig klub. I påsken afholder vi de to ovenstående arrangementer. Jeg vil være der på torsdag til Tattoos og Gin og Tonics, og jeg kigger også forbi Godsbanens arealer i løbet af påskedagene. Det kunne være så hyggeligt og sjovt, hvis I også dukkede op og sagde hej 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Schhh… En hemmelig klub præsenterer…”

  1. Man skal godt nok være modig for at lade sig tatovere helt uden at have medbestemmelse! Men sjovt er det. Kunne du selv finde på at lade dig udsmykke?

  2. Hov! Jeg kan se at jeg ikke lige fik skrevet at tattoo’en kan gå af i vask! Det må jeg vist hellere få tilføjet, for så vil jeg ikke have noget imod at lade mig udsmykke 🙂 Men nej, ville ikke turde, hvis det var en “ægte” tattoo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *