Jeg løb seriøst tør for næsten alle mine skønhedsprodukter på én gang her forleden. Den sidste klat i shampooen, den sidste dråbe i ansigtscremen og en gabende tom krukke forhenværende body scrub var, hvad der slog mig i møde en morgen på badeværelset.
Så jeg måtte et smut ind hos min favoritskønhedspusher Naturskøn og stashe op.

  • Shampoo og Balsam fra John Masters organics: De var på tilbud. Og de er gode.
  • Dr. Hausckas Rensecreme: Jeg skrevet om produktet før og gør det igen. Det er vitterligt mit top favorit skønhedsprodukt. Den er lavet på mandelmel og renser blidt mit ansigt, når jeg bruger den i badet om morgenen.
  • Dagcreme fra Jurlique – Rose Moisterizer plus: Naturskøn havde udsolgt, så jeg fik en håndfuld prøver med hjem, indtil de igen får cremen på hylderne. Jurlique laver nogle fede og meget plejende ansigtscremer, som virkelig fugter igennem. Denne creme er god til mig, da min hud er tør men med en lille tendens til urenheder.
  • Chamomile Soothing Mist fra Jurlique: Fik jeg faktisk i fødselsdagsgave af en veninde. Så god til lige at friske ansigtet op og køle det ned, hvis det er lidt rødt, varmt og irriteret.
  • Zinobel Organic boost Intense repair oil: Jeg fik den anbefalet hos Naturskøn, og selvom den er lidt pebret, så må jeg sige, at sådan en olie virkelig gør underværker for min ansigtshud. Jeg bruger to dråber som maske om aftenen, og om dagen hvis der er bidende frost, og jeg gerne vil beskytte mine kinder.
  • Body Scrub fra Urtekram med brun farin: Købt i Brugsen. God. Srubber alle de døde hudceller af. Aaaah – så blød.
  • Body lotion fra Avené: Jeg manglede en body lotion, jeg var på apoteket, og så røg den med hjem. Den er mild, god til folk med sart hud og så har den en dejlig mild duft fra den kokosolie, som der blandt andet er i.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Skøn”

  1. Jeg er så meget med på Organic Boost-olien! Der var en luksusprøve øvre ved Meilholm i december, og jeg blev simpelthen så glad for den. I sidste uge da min hud gik helt amok og udtørrede blev jeg enig med mig selv om, at det var tid til at få fingrene i den igen. Og ja, den er lidt dyr, men jeg fortryder overhovedet ikke købet. Den gør bare en forskel for min tørre, sarte og stressede hud med tendens til urenheder.

    • Hehe, forstår hvad du mener. og FEDT at du også er glad for Organic Boost – det er skønt, når man finder et produkt, der bare gør underværker og virker for én. Og så må jeg indrømme, jeg også bliver glad for at høre, når andre er enige. Så er det ikke (kun) ren ønsketænkning fra min side. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *