(Billeder: 1, 2)

Da jeg vågnede i dag kl. 10.40 fordi, der var varmt og lyst på hemsen med en let hovedpine og en vammel smag i munden, vidste jeg at det, ovennævnte faktorer til trods, ville blive en god dag. Jeg kunne bare mærke det i maven og helt ned til tæerne.

Jeg har spist god morgenmad (en ristet rugbrød med laks og en ristet rugbrød med ost), drukket appelsinjuice, imens jeg har tusset rundt i Jonas’ t-shirt og hjemmefusser, læst blogs, surfet på Pinterest og hørt P1. Jeg har læst en spændende artikel om kreativitetsprocesser, jeg har ryddet op i den evige rodeskuffe og været i Brugsen med pant.

Jeg har mødtes med min storebror, hans kone og mine nevøer – vi spiste is fra Frelsens, imens solen skinnede. Asbjørn spiste en kæmpe is og havde chokoladeis i hele hovedet, og Bjarke faldt i søvn på bænken. Jeg har fyldt min cykelkurv med blomster for 130kr, og jeg har købt en ny fin forårsfarve til neglene fra Essie.

Jeg er lige kommet ind af døren igen, og nu vil jeg støvsuge, måske rengøre badeværelset, bage banan/æblemosboller og så vil jeg gøre mig klar til at cykle op til min veninde, hvor den vil stå på hygge, snak, vin og dans. Og i morgen vil jeg kysse på min kæreste, som kommer hjem efter nogle dage i København.

Jeg er bare så glad. Tak, forår fordi du endelig kom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “Happy camper”

  1. Åh, hvor er det skønt! Og syret, at du allerede har levet en stor del af din lørdag – jeg ligger i min seng med kaffe og skal først til at begynde på min. Nyd aftenen også!

    • Ja, jeg kan tit stene over at tanke på tidsforskelle. Og så er morgener nu også dejlige – tanken om at der bare er en hel dag, der venter på én.

  2. Jaaaa – du beskriver det bare så fint!! Go aften til dig – og hey de der banan-æble-bolle-nogen, kan man lokke en opskrift ud af dig, de lyder vildt go’e 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *