Spot Festival fandt sted i starten af Maj og bød på spæde forårssolstråler, musik, Aarhus og gode venners selskab. Her kommer lidt af Spot Festivals højdepunkter.

Om fredagen startede Jonas og jeg hjemme i lejligheden med vores gode ven Kasper, hvor vi drak et par øl i vinduet og nød lyden af Aarhus. Herefter kravlede vi ned af trapperne, hvor vi fik et par numre med af norske Jonas Alaska.

Herefter gik vi den korte tur fra Voxhall til Atlas, hvor vi hørte  Baby in Vain, som spillede en god omgang gedigen rock. Og vi drak Blå Thor.

Herefter satte vi os i solen sammen med Lou.

Senere hørte vi finske Kiki Pau, som spillede syret space rock. Bedste musikgenrebeskrivelse ever!

Resten af aftenen foregik i Scandinavian, hvor vi hørte Mø og When Saints go Machine, og mine veninder drak whiskey, og jeg drak øl, og herfter gik jeg den korte tur hjem for at sove.

Dagen efter startede hårdt ud for mit vedkommende, for jeg skulle lige deltage i Iforms Kvindeløb – hvor jeg iøvrigt havde min bedste løbetid nogensinde, så det der med at øl og løb er en dårlig kombination, det passer vist ikke, heh. Men efter løbet var det hjem og i bad og så videre til mere musik.

Her fik jeg hørt Miriam the Believer på Voxhall, som havde en fængende vokal og et intenst sceneshow.

Den største musikalske oplevelse var helt klart Eggs Laid By Tigers, som spillede den smukkeste, mest intime og flotte koncert. De modtog stående applaus, og det var velfortjent. Ganske kort beskrevet så lægger Eggs Laid by Tigers musik til den walisiske digter Dylan Thomas’ smukke ord, og bandets navn stammer fra et citat, hvor han prøver at beskriver sine digte:  ”I wrote wonderfully original things, like eggs laid by tigers.”

Tilbage i Musikusets foyer fik vi hørte afslutningen af surfbandet The Good The Bad. Resten af aftenen foregik på Headqaurtes indtil det var tid til, at jeg tog hjem for at puttesove.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Spit spat – SPOT!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *