According to Instagram:

1) Jeg har tullet rundt på Godsbanen 2) Og bagt den vildeste pandekagelage (opskrift herfra) 3) Bryllupsgæster 4) En tur på Hernings kunstmuseum Heart 5) Udsigten fra vores fælleshave 6) Is fra suppestegogis 7) Mit speciale fører mig vidt omkring – her på Rådhuset til interview med prominent herre fra Kommunen 8) Smoothies og hygge i botanisk have blandt andet sammen med min søster 9) Øl på Risras en solrig dag 10) Aarhus 11) Fest 12) De bedste af de bedste.

Alt er godt.
I kan finde mig på @michelle_bach

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “Life lately”

  1. Det ser ud som om livet har været dejligt på det seneste.
    Lagkagen ser vildt lækker ud, og det gør i også på billedet med den røde læbestift 🙂

    • Ja, jeg har bestemt haft det godt 🙂
      Lagkagen var så god – kan bestemt anbefale den. Og tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *