I nat kl. 02.53 trådte to støvede og trætte personer ind i den lille lejlighed på 5. Jeg skyndte mig i bad og derefter i seng, sov i 8 timer, stod op og i bad igen. Nu er jeg så småt udhvilet og ren og er klar til at bearbejde alle indtrykkene.

Fest om natten ved campingarealerne.

Hygge om dagen.

Reception og bobblefest for Sarah i anledning af hendes 10 års jubilæum.

Gode koncerter og oplevelser.

Seriøst god mad på pladsen. Jeg tror, jeg vil leve af jordbærmadder resten af sommeren.

Bedste venner.

I år bød denne Roskilde Festival på blandt andet:

– En hel del Long Island Ice Teas
– Soleksemramte knæhaser
– Tasketyveri (damn you, stupid man!), hvorefter en fantastisk sød person fandt den igen, og sørgede for at jeg gik den igen – med alt indhold (TAK!)
– Høj sol
– Yoga ved søen ved K.
– Pænt god mad – jordbærmadder er det bedste!
– Koncert med 3D briller på
– Uendeligt varmt telt om morgenen
– Whiskey og vodka i vandflasker
– Pølsehorn og makrelmadder
– Gode koncerter med blandt andet: Mokoomba, Savages Tremoro Tarantura, Parquet Courts, Efterklang, Unknown Mortal Orchestra, Sigur Rós, Linkoban, Black Rebel Motorcycle club, Queens of the Stone Age og Kraftwerk.

Jeg glæder mig faktisk allerede til næste år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Roskilde moments”

  • Roskilde var SÅ sjovt og hyggeligt 🙂 Glæder mig allerede til næste år. Og er helt ærgelig ver, at det er årets sidste festival for mit vedkommende.

 1. Kan genkende mange af tingene fra min egen tur på roskilde i år! Der var så meget god mad på pladsen, at det var svært at vælge!

  • Præcis! Har mig selv mistænkt for at have spist mere end jeg egentlig var sulten efter, bare fordi jeg ville smage så meget som muligt, haha 🙂

 2. Dejlige stemningsbilleder – og hvor var vi heldige med vejret! Jeg spottede dig og din kæreste en dag jeg sad på busbus og spiste brunch (tænkte at jeg alligevel ikke lige ville komme stormende frem, når du nu ikke kender mig…). Jeg havde en super Roskilde festival som crowd safety vagt på orange og med en masse skønne øjeblikke på pladsen med slænget. Glæder mig til næste år.

  • Ja, vejret var jo helt vildt godt! Jeg var fuldstændig gennembranket om søndagen.

   Og nej, hvor sjovt – hvilken dag mon det var, du så mig og Jonas? 🙂 Du skulle endelig bare have kommet forbi og sagt hej – det kunne kun være blevet hyggeligt.
   Men det er også helt vildt mærkeligt – glemmer jo helt, at der er folk som ikke kender mig IRL, som læser med herinde, og som rent faktisk kan ende med at rende ind i mig i virkeligheden.

   Og sikke en fed tjans du havde – så får man da virkelig set en masse musik fra en super plads. Jeg har været p-vagt engang, det er pænt steneren.

   Glæder mig også til næste år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *