Nu ser jeg ikke mig selv som den store “meat-lover”, og jeg var da også lidt i tvivl om, det var værd at dedikere et helt indlæg til denne lækre engelske delikatesse – nemlig hogroasten – som nok er det engelske bud på en ribbensandwich (som jeg i øvrigt ikke er den store fan af). Men jeg må nu slå et slag for “hogroast’en”, der er ovenud lækker. Især hvis man har tømmermænd. Typisk engelsk, fluffy brød fyldes med “stuffing” og noget æblechutney agtigt noget, hvorefter mørt flæskesteg lægges ind i brødet. Jeg fik ikke taget noget billede af selve “hogroast’en” for den blev hurtigt spist, men decideret køn er den ikke. Men dog en lækkerbisken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “HOGROAST”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *