Jeg var til bryllup i går. Min veninde Erica fra gymnasiet blev gift med Lasse. Brylluppet blev holdt i Trollhytten i de smukkeste omgivelser og med den flotteste udsigt, med små hytter så gæsterne kunne blive og overnatte – jeg kunne ikke forestille migsmukkere omgivelser til sådan en begivenhedsrig dag. Stemningen var mættet af kærlighed og taknemlighed, til hinanden som par, men også mellem venner og familie.

Om aftenen var der hygge om bålet med snobrød og skumfiduser, guitarsang og skrål. Vi dansede til den lyse morgen, og om morgenen stod vi op til en fælles brunch, inden vi alle så småt kørte hvert til sit.

Det er utroligt, hvordan et par kan samle så mange forskellige mennesker, som sammen har den bedste dag, aften og nat i hinandens selskab.

Tak, Erica og Lasse, for den bedste fest. Jeg ønsker jer alt det bedste fremover.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Kærlighedsfest”

    • Det var SÅ fin en dag 🙂 Jonas nuppede lige et par billeder med mobilen, så jeg tror, de ender på bloggen.

  1. Hvor er det smukt skrevet Michelle! <3 Og hvor er det nogle fine, stemningsfyldte billeder…haps haps 😀 Det er fantastisk at skue dagen fra dit perspektiv – tak 🙂

    • Der er MANGE flere billeder – dem skal I også have 🙂 Glæder mig til at se de billeder den “officielle” fotograf tog. Og dejligt at du kunne lide indlægget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *