(1, 2, 3)

Så blev det tid til endnu en lille tilfædlig liste. Skriv endelig hvis I også udfylder den.

1. Kan du lide kinesisk mad?  Jeg har aldrig været i Kina, så jeg ved det ikke. Men sådan en fedtet china-box kan jeg da godt klare – hvis det er dagen derpå

2. Kan du lide kaffe? Nej.

3. Sover du på en speciel måde? Jeg sover helst på siden – eventuelt med det ene ben strukket og det andet bøjet.

4. Kan du spille poker? Nej. Generelt kan jeg ikke lide at spille kort.

5. Vil du have børn? Engang.

6. Har du nogensinde været i en ambulance? Nej, men jeg har dog været ude at køre med en ambulancefører.

7. Foretrækker du havet eller en pool? Jeg er ikke den store vandhund, men jeg kan faktisk godt lide begge dele. Havet er skønt at se på, beroligende men samtidig vildt, og jeg elsker følelsen af varm strandsand mellem tæerne. En pool, kan være stoisk smuk og klar, og hvis den er fri for børn og støjende og plaskende personer, så hopper jeg gerne i.

8. Hvad bruger du flest penge på? Husleje og madbudget tager størstedelen af mine penge. Men ellers så er det på at gå ud, tror jeg.

9. Hvilket TV-program eller serie er din favorit?  Jeg følger ikke rigtig med i noget, jeg tuner bare gerne ind på DRK eller DR2 Hvis jeg overhovedet tænder for fjernsynet. Vi har dog næsten lige fået Netflix, og der ser jeg en skønsom blandning af How I Met your Mother, Modern Family, South Park og Family Guy når hjernen skal slås fra. Når jeg er i tøsehumør, elsker jeg at se Gossip Girl og SATC. Nå ja, og så er der Game of Thrones – uh, det er spændende! Den bedste serie, jeg endnu har set, er dog Twin Peaks.

10. Hvem er den sjoveste person, du kender? Alle dem, jeg omgiver mig med, er sjove.

11. Hvordan er din ringetone?  Sådan her.

12.  Ejer du noget tøj, fra da du var barn? Jeg har en t-shirt fra DAD’s Simpatico plade, som min bror først gik med, så senere min søster, og så gik jeg med den. Den er tudsegammel og meget slidt, men den skal aldrig smides ud.

13. Beskriv en ting, som er rød, som er tæt på dig? En plaid og en rød marokkopude, min far købte til mig fra Spanien.

14. Flirter du meget? Ja.

15. Ved du hvordan, man skifter dæk på en bil?  Nej, min far er mekaniker.

16. Hvilken bog var den seneste du læste? Af “frivillig” skønlitteratur tror jeg, det var Hemmingway “Solen går sin gang”. Lige nu læser jeg “Tender is the Night” af F. Scott. Fitzgerald. Den næste jeg skal læse er “Bannister” af Kirsten Hammann. Ellers har jeg læst en bunke bøger om aktør-netværk teori og Smart Cities her på det seneste.

17. Læser du avis?  Vi har abonnement på Weekendavisen, og så klikker jeg mig ind på politiken.dk i ny og næ. Mest næ.

18. Synger du i bilen? Ja. Også når jeg cykler.

19. Kan du danse tango? Nej, men jeg kan danse chachacha og salsa.

20. Er du glad? Ja, grundlæggende så er jeg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “Juli-liste”

 1. TWIN PEAKS!!! (Sorry bliver bare SÅ glad når nogen andre end mig nævner den serie). Og alle burde synge når de cykler, det er så skøn en følelse!

  /K

 2. Jeg kan godt li’ dine lister Michelle og især at du ikke kan’ li’ at spille kort, det er altså også noget fanden har skabt! 🙂 Men mest af alt, kan jeg godt li’ strømperne med palmerne, de er flotte, meget endda!

  Christian

 3. Lidt sent at kommentere på dette indlæg også, men jeg har lige fundet vej ind til din blog, som virkelig er hyggelig 🙂
  Jeg boede selv i Århus i lidt over 6 år, så det er home-away-from-home, og det er dejligt med alle de billeder fra én, der tydeligvis elsker byen ligeså meget som mig selv 🙂

  Og så måtte jeg lige kommentere på, at hvis du lige har fået Netflix og er vild med Twin Peaks, så skal du virkelig give Netflix-serien “Hemlock Grove” en chance!
  Den bliver lidt solgt som noget teenage-supernatural-agtigt, men mest af alt er det meget Lynch-agtigt, sært på den helt fede måde 🙂

  Glæder mig til at følge mere med herinde!

  • Sikke en dejlig kommentar at få 🙂 Tak Camilla, bliver jo helt rød i bæret, altså. men ja, Aarhus er en dejlig, dejlig by.

   Og så prøvede jeg at se Hemlock Grove efter du anbefalede den – men shit, jeg synes det var uhyggeligt! Allerede inden intromusikken, hvor hende pigen bliver ædt efter at have gemt sig i et legehus- shit altså! Blev sgu’ nødt til at slukke, haha! (Jeg sad også og spiste en kæmpe portion spaghetti imens, så det tog lidt appetiten). Men jeg må prøve igen, tror jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *