I år blev det kun til en fredagsbillet til Den Grimmeste. Jeg cyklede derud sammen med Jonas efter endt arbejdsdag i strålende sol og med frisk vind i ansigtet. Her mødtes vi med Anne F og hendes kæreste Fillip, min søster og hendes kæreste. Vi tullede rundt på må og få, drak fadøl og drinks, lyttede til musik, imens solen langsomt gik ned på den hyggelige gård. Grim Festival er virkelig den hyggeligste festival i Danmark, så fin og lille og alligevel med et godt musikprogram, og så er der en dejlig stemning med en skønsom blandning af teenagere, børnefamilier og os ind i mellem. Da solen var gået ned, og fødderne var blevet godt ømme, greb jeg en madpandekage og hoppede på cyklen og cyklede fra Brabrand til Aarhus C igen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Grim fredag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *