Sommeren har været: Solskin, varme kinder, solbleget hår, sved, cykelture, is, musik, gåture, picnic, middagslure i solen til man blev helt ør i hovedet, høj blå himmel, kys, grin, parkliv, jordbær, en enkelt tur til stranden, summende bier i blomster, hygge, varme nætter, hyggelige morgener, kærlighed, kirsebær, et helt særligt farvemættet lys, kanotur, sommerkjoler, fester, liv og glade dage, dans til den lyse morgen, lange nætter, vin, øl, fest på altan med udsigt over Aarhus, de bedste mennesker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Sommer”

    • Præcis Rikke. Der er sådan en dejlig doven stemning, og jeg elsker den. Men nu kommer sensommeren og efteråret, og der synes jeg stemningen er fyldt med (skaber)energi og den tid på året, kan jeg nu også godt lide.

  1. Dejlig sommer lyder det til 🙂
    Dine billeder minder mig også om, at jeg glæder mig til jeg også snart får kig til byens tage og parker indenfor rækkevidde.

    • Den har været dejlig på trods af specialeskriveri. Og ja, det er så spændende, hvor I ender med at bo, Ida. Jeg glæder mig til at følge med det hele virtuelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *