Hver anden søndag i sommermånederne er der loppemarked på Ingerslev Boulevard. Sidste søndag gik Jonas og jeg en tur derned sammen med vores gode ven Kasper. Jeg gjorde mig faktisk nogle fine fund: En ternet og en stribet skjorte, en hvid kjole, en fin bluse og en lille pung kom med hjem for den nette sum af 130 kr. Som man siger: Den enes skrald, den andens guld 😉


I dag er det i øvrigt min tur til at sælge ud af gemmerne. Jeg har en stand sammen med to veninder til loppemarkedet i Mølleparken i dag fra 10 – 16, så kom og køb, hils og sig hej.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Loppemarked: Ingerslev boulevard”

 1. Ej, jeg elsker det loppemarked!

  Da jeg studerede arbejdede jeg flere år i Skt. Lucas kirke i weekenden, og det var altid umuligt at tage hjem fra arbejde uden at komme til at bruge timer på at kigge på fine dimser 🙂
  Eller når der var mad/blomster-marked, så kom man altid hjem med noget lækkert til aftensmaden 🙂

  • Åh, det lyder til at du har været flittig til at besøge Ingerslev Boulevard! Jeg har faktisk aldrig fået slæbt mig selv afsted til mad og blomstermarked , og det er en kæmpe skam! Det SKAL jeg altså snaret!

  • Hej Louise,

   Det er desværre ikke mig, der er indehaver af det fine facadebogstav. Det er fundet til et loppemarked. Men jeg er sikker på, du kan finde nogle lignende ved andre loppemarkeder. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *