Jeg er rykket lidt ud fra specialekontorets trygge rammer og sidder i dag på Lynfabrikken, i håb om at lidt kreative omgivelser smitter af på arbejdsindsatsen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Dagens kontor…”

  1. Jeg håber for dig, at det hjælper! Jeg benytter mig i hvert fald selv af muligheden for at pakke arbejdspladsen sammen og tage den med mig til nye lokationer med håb om fornyet arbejdsenergi foran skærmen 😀

    • Ja, det er skønt når ens kontor er nedpakkeligt og transportabelt 🙂 Jeg synes det går meget godt – bort set fra nogle få overspringshandlinger (såsom at besvare kommentarer på bloggen, hehe). Jeg skal klart rykke lidt rundt her i den aller sidste del af specialeskrivningsprocessen.

  2. Det kontor har jeg os’ benyttet mig af nogle gange….. Og Baresse, og Sigfreds osv… Det hjælper bare altid lidt at komme ud og forkæle sig selv lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *