har været en god dag. Jeg startede med efterårets første løbetur, som gik overraskende hurtigt. Senere købte jeg nye løbesokker imod vabler (lige de to punkter burde være byttet rundt – av for vabelgalore!), og så satte jeg mig op på Lynfabrikken, hvor jeg fik skrevet en del på specialet. Jonas kom forbi til slut, jeg drak en kop chokolade, og så cyklede jeg ned efter krydderurter, og Jonas købte liljer til mig. Vi lavede min livret til aftensmad (vietnamesisk), drak Singha beers, og nu er der banana granola i ovnen (efter denne opskrift), imens fodbolden kører i fjernsynet, og jeg kan være lidt ligeglad med hvem der vinder, fordi jeg kan holde med begge hold. Polski, polski!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “I dag…”

  1. Jeg elsker de her indlæg om dine dage, fordi du er så sindssyg dygtig til at sætte pris på livet som det er. Det er så tydeligt at læse du er lykkelig og gør det med dit liv du helst vil!

    • Det var en rigtig dejlig dag, Andrea 🙂 Og ja, cyklen er jeg så glad for. Jeg fik den af min kæreste for en del år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *