Hej! Har I haft det godt? Siden sidst er der simpelthen sket det, at jeg har afleveret mit speciale. Efter seks års studier venter nu et helt nyt liv – og jeg glæder mig helt ubeskriveligt. Der er simpelthen sket så mange livsændrende ting, som jeg glæder mig til at dele med jer. Men først – så tager jeg jer lige med på et sommervú, med hvad jeg har lavet siden sidst.

Jeg har været på kanotur med mine søskende og deres kærester og børn. Jeg er fra Gudenådalen, så en sommer uden kanotur er slet ikke sommer.

Jeg har sagt hej til en lille ny. Min veninde Ida er blevet mor til lille Ghita, så vi var nogle veninder, der kørte til Djursland en varm sommerdag og spiste hjemmelavede medaljer i en smuk dansk sommerhave.

Jeg har i weekenderne nydt Aarhus. Jeg solgte tøj til loppemarked i Mølleparken med mine medieveninder, jeg har spiste en “Le Coq Dog”  på Haute Friture, som er forholdsvis nyåbnet nede i Latinerkvarteret, jeg deltog i Gallery Night, og jeg har gået ture på Godsbanen, og der var Summer Chill Out i Rådhusparken med blå himmel og blafrende vimpler.

Men pludselig så skete det – kalenderen sagde d. 5. september, og jeg skulle aflevere mit speciale. Et halvt års intensivt arbejde var færdigt, og det var kulminationen på seks års studier på Medievidenskab – et studie, som jeg har været så glad for.

Jeg har det som om, sommeren er passeret forbi med 250 km/t. og nu har jeg opdaget at efteråret er kommet, hvilket bliver kraftigt suppleret af efterårsregnen, der siler ned udenfor mit vindue. Det er virkelig en gave at have bloggen og en trang til at fotografere alt, for det er med til at fastholde de små dejlige glimt, som sommeren i høj grad har budt på. Det kan ellers være svært at huske på, når tiden ellers er gået med at skrive speciale og fordybe sig i tør teori med rødsprængte øjne og ømme skuldre til følge.

Men nu er efteråret er altså, og som altid for mig, så bebuder efteråret nye tider. Dem glæder jeg mig til at fortælle jer om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments on “Hello”

  • Tak for det Ida 🙂 Og jeg glæder mig til at fortælle! Og tillykke til dig også med alt det nye, der sker i dit liv!

 1. STORT tillykke med specialeafleveringen! Det er noget af det mest fantastiske – men også lidt surrealistisk at tænke på, at det nu er det…

  Sikke fine billeder fra en af verdens hyggeligste byer – Århus er nu dejlig 🙂

  Glæder mig til at læse mere med om hvad der nu skal ske i dit liv 🙂

  • TAK Camilla! Det er SÅ f fedt – men ja, tænk sig, for seks år siden startede jeg med at læse og flytte til Aarhus. Der er simpelthen sket så meget i mit lille liv siden da.

  • Nemlig juhu! Og jeg glæder mig til at fortælle – jeg skal bare liiiige have de sidste par detajler på plads. 🙂

 2. Ih, som altid fine, stemningsfyldte billeder søde Michelle. Jeg glæder mig meget til at følge med i, hvor livet nu fører dig hen. Dine glimt har været savnet. 🙂

  Og endnu engang, tillykke med afleveringen. Hvor må det føles helt fantastisk!

 3. Åh alverdens tillykker og glæder med dit speciale. Hvor er det stort – hvor er det fantastisk. Det er så vildt, så hurtigt ens studietid flyver forbi, set i bakspejlet. Det må føles så ufatteligt, at sætte det sidste punktum på det hele.

  Jeg håber, der venter dig mindst ligeså fantastiske tider forude, som dem der er forbipasseret. Jeg glæder mig til at følge dig på nye eventyr, og se hvad livet bringer en som dig, der fortjener det bedste i verdenen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *