Disse smykker går jeg med til hverdag. Eller ofte om ikke andet.

Guldhalskæden – Lady Luck eller Hamsa’s hånd, som jeg fik i gave af min søster og bror, da jeg afleverede speciale.
Sølvfingerring – Möbiusbånd. Fik jeg i gave af Jonas. Möbiusbåndet er interessant matematisk set, men også set med kunstbriller.
Fingering i oxideret sølv med lille sten – har jeg selv købt.
Armbånd med lille sten – har jeg fået af mine veninder fra studiet, da jeg afleverede speciale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “SMYKKER: Mine hverdagsmykker”

    • Lady Luck er SÅ fin! Den kommer uden kæde – så jeg fik en guldkæde separat. Jeg tror, den er cirka 40 cm. Den går ned til midt på brystet (altså ikke for langt ned). Giver det mening? Det er jo ret individuelt, hvor langt ned man vil have en halskæde. Så det er ret smart at man kan bruge vedhænget på forskellige kæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *