Da jeg afleverede speciale, bestemte jeg mig for, at det ikke skulle gå stille for sig. Hvor torsdagen stod på familiehygge, blev fredag en dag og nat i festens tegn. Jeg havde inviteret alle mine venner og veninder til fest hjemme i den lille lejlighed. Jeg bagte et bjerg af pølsehorn (denne opskrift), lavede nogle butterdejsbørger med parmesan og havsalt, bagte to bærtærter og servede øl, vin og kyskager og peanuts. Maden blev hurtig spist, der blev danset til musikken og snakket over bordet. Festen sluttede (åbenbart) kl 04, hvor jeg faldt i søvn på sofaen, imens de resterende gæster spiste rullekebab. Billederne er lidt slørede, men viser meget godt, hvordan stemningen var.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Specialefest”

  1. Hvor ser det hyggeligt ud! Der er nu ingenting, som endelig at fejre, at man er færdig 🙂

    (Og nu er jeg blevet helt syg efter pølsehorn… Suk!)

    • det var SÅ skøn en fest – man er så lettet ovenpå aflevering, og trænger bare til at feste igennem. (og pølsehorn kan man altså altid spise, ikke?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *