Jonas og jeg tilbragte sidste weekend i sommerhus – i “mormors hus”. Det var så skønt at sætte sig i bilen, køre nord på, træde ind i sommerhuset og tænde op i pejsen for derefter at slappe fuldstændig af og være frakoblet omverden.  Weekenden gik med at lave god mad, drikke øl og vin, spise småkager, læse bøger, magasiner og avisen. Om lørdagen gik vi en tur i den smukke og rå natur ud til kattegat. Det var skønt at blive rusket igennem.

Da vi kom hjem igen til sommerhuset, tændte vi op i pejsen, drak kakao med rom (uuhm!) og spillede spil. Om søndagen pakkede vi vores ting, startede bilen og kørte hjem igen med vores batterier helt opladte. Sådan en weekend fyldt med godgørende ro er energigivende og sjælevarmende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments on ““Mormors hus””

  • Jeg er faktisk ikke såe glad for spil generelt – jeg vil simpelthen vinde alt for meget, så jeg får det nogle gange helt dårligt imens jeg spiller (er dog ikke en dårlig taber – det har jeg lært hjemmefra, at man ikke må være). Men lige gåsepsillet er jo en klassisker, og det var mega sjovt 🙂

  • Nej, og det må da være særdeles skønt for jer Debbie, når I kan stikke af i tide og utide, og endda gøre lidt ved sommerhuset. Vi har lånt sommerhuset af en ven.

   • Det er virkelig den største luksus. Føler mig enormt privilegeret over at have sådan et sted, man sådan kan stikke af til. 🙂
    Men det er da bestemt heller ikke at kimse af at kunne låne. Det ser ud til at være nogle virkelig fine omgivelser det er placeret i. 🙂

 1. Åh Michelle, jeg elsker din blog og dine meget stemningsfulde indlæg! I kommentarsporet hos Linda kunne jeg læse, at du lytter til en del radio. Og det gør jeg ikke. Men vil faktisk gerne. Så kunne du ikke lokkes til at lave et indlæg med dine favoritprogrammer, og hvordan du bruger radio-mediet?

  • Ej, Louise, sikke en sød og dejlig besked! Tusind tak 🙂 Og jo, du kan tro, jeg vil lave et indlæg om radio. Der var også engang, jeg aldrig hørte radio, det er noget man lidt skal lære, synes jeg.

 2. For dævlans miss Michelle! 🙂 Det ser jo virkelig virkelig alt for lækkert og hygsomt ud, en weekend liige efter vore hjerter.. Når vi engang bliver rigtigt voksne, vil vi have et hus med en brændeovn, måske det i Brabrand, hvis I da ikke har købt det inden.. Haha.. 😉

  Pernille/Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *