Forleden fredag havde jeg brug for en tænkepause, så jeg gik en tur på Godsbanen og kom forbi Kakaobar, hvor jeg satte mig udenfor med et lille glas varm kakao. Imens sad jeg og kiggede ud på det fine område, hvoraf noget af det står til at blive rykket ned, når året er omme. Jeg fik tømt hovedet og klaret tankerne.

Det er sådan en skam, at dele af Godsbanen forsvinder – men måske området er særligt (re)kreativt, netop fordi det kun består i en begrænset periode?

Nu vil jeg også drikke en kop kakao. Jeg er nemlig syg i dag. Det er rigtig træls, for jeg synes jeg har titusind deadlines og ting, der skal klares, men det er svært at samle sig, når feberen raser i kroppen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments on “Kakaobar”

 1. Man kan godt få brug for en tænkepause indimellem, kakaobar ser top hyggeligt ud til netop det. Jeg kender den ikke, men skal huske det til det samme.
  GO bedring søde Michelle.

  • Tak søde Mille 🙂 Ja, tænkepauser kan være nødvendige. Det er vigtigt at stoppe op og lige mærke efter engang imellem.

 2. Er det en hel cafe tilegnet kakao? Men hvor er det dog ærgeligt, at Godsbanen ikke får lov at bestå som den er nu, det er sådan et dejligt sted.
  God bedring Michelle!

  • Ja! Ret fantastisk ikke? Den er så fin og hyggelig. Rå, rustik og intim – lige et sted for dig, Ida. Ja, det er ærgeligt med Godsbanen – jeg håber på at de kreative hoveder finder et nyd sfedt sted at være.

  • Rød solhat? Har aldrig hørt om det, men det skal bestemt prøves! Og tak 🙂 og ja, Kakaobar er s¨fint et sted. Jeg bor 2 minutter derfra. Jeg burde komme der noget mere egentlig.

 3. God bedring du. Jeg kan anbefale mandelmælk til varm kakao, det smager virkelig luksusgodt. Og så melder jeg mig lige ind i sygdomsklubben – har tilbragt hele dagen under dynen 🙁

 4. Åh! Hvordan har jeg ikke kendt til Kakaobar før nu! Jeg må tage mig selv under armen. Med tegnegrej og en god bog. Kan jeg mærke.
  Det er i sådan nogle gemmesteder man bedst rammer sig selv igen synes jeg.
  Og forsinket god bedring. Jeg håber kakaoen hjalp. Ellers må det jo blive til en tur til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *