Jeg har været til årets første julearrangement. Sammen med mine veniner fra gymnasiet – De Blå Tænders Klub – fejrede vi julen ude i Anne Ds fine kolonihavehus. Vi ankom om eftermiddagen, hvor vi så sammen skulle hjælpen med maden og drikke en god stærk glögg. Anne D havde været i skoven og fundet pynt, det fine stel var også fundet frem, og katten Tigger gik og spandt. Vi (eller det var nok rettere Anne D) lavede flæskesteg med de sprødeste svær af en økologisk velfærdsdelikatessegris,  to lækre salater med grønkål fra haven, granatæbler, appelsiner og rødløg, sprøde kartofler i ovnen og så Anne Ds berømte sellerimos. Vi blev rigeligt mætte. Louise havde sørget for Ris ala Mande, og bagefter drak vi dessertvin og delte pakker ud. Vi køber én gave hver og trækker så lod om, hvem der skal have hvilken gave. Det er den hyggeligste, sjoveste og mest fredfyldte måde at holde jul på – langt væk fra alle ude i Anne Ds hyggelige kolonihave og i det bedste selskab, man kan forestille sig.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Jul i haven med De Blå Tænders Klub”

  1. Åh så hyggeligt! Det er det bedste ved den kommende tid; der er så mange muligheder for at samle folk og have gyldne stunder med dem man holder af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *