Film: Frances Ha

by michelle


For noget tid siden var jeg i Øst for Paradis med tre af de bedste. Vi så den charmerende film Frances Ha, som handler om Frances på 27, der lettere forvirret løber New York og Paris’ gader tynde for at finde en plads her i livet – placeret i et underligt limbo mellem singletilværslen, kæresterier, veninder, fester og arbejde, og alt hvad det indebærer af tvivl på sig selv og egen identitet, sine næmreste og det forhold man har til dem. Det er sød og rørende film, som efterlod mig med et lille smil på læben med en lovning på, at så længe man træffer gode valg for sig selv, så skal alt nok gå i den sidste ende. Og nogle gange er det lige præcis dét, man har brug for at høre. Filmen sluttede til noget danseabelt musik, og vi fire piger gik fra salen, imens vi viste vores flashdance-dansemoves. Jeg vil gå så langt som at sige, at alle kvinder i sluttyverne bør se Frances Ha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...