Juleglimt

by michelle

Lige lidt glimt fra hulen på 5. sal med lidt julepynt. Der mangler endnu et juletræ, og jeg har ikke fået bagt al den julebag, jeg gerne ville, men når jeg tænker mig om, så er der både luciaboller i fryseren, og vaniliekranse i kagedåsen, så mon ikke det nok skal blive jul i år? Især, hvis jeg kan få sneget flere juleblomster, stearinlys og noget mere glitter ind i lejligheden.

Jeg synes, at denne december er gået lidt hurtigere end normalt, men heldigvis kan jeg se frem til nogle gode begivenheder. Jonas og jeg plejer at tage en halv dag ud af kalenderen, hvor vi køber julegaver sammen og tager på café, lige om lidt er det min fødselsdag, som både skal fejres med min familie og med venindemiddag med cocktails og rødvin, og så skal Jonas og jeg holde en hyggelig julefest mellem jul og nytår for vores nærmeste venner, hvilket jeg virkelig glæder mig til. I morgen aften skal jeg til en lille fest med mit arbejde, og så har vi haft en hyggelig eftermiddag med glögg og æbleskiver, imens Bodil rasede derudaf.

Jeg holder så meget af julen og alle dens komsammener – det er nok, det jeg sætter allermest pris på i december. Lige nu spiser jeg lyserøde dronningemandler og ser SATC i fjernsynet – det er lige min type julekalender.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...